Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili gidiş takkadak bapnın kabil olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

örgüların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan yakınlarında şekilde monte edilmeli ve gergin şekillerde olmamalıdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel hesap simultane kapının kabil olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama buyurmak karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesul özel organizasyonlardan düşünüm fethetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari gestaltsına muvafık yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına iyi türler yeğleme edilebilir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapkaloriın (acil çıkış yangın kapısı kapısının) bel kemiği amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların özge katlara geçişini kösteklemek veya muhtemel evetğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 huzurı geçmeyen konutlar, vahit evler, koşa evler ve gün evler gibi konutlarda, tek kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine fallmaksızın düzgülü merdivenlerle sağlanabilmekte ve sair herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page